مخاطبان :
مدیران ارشد مدیران تولید – مدیران کنترل کیفی – مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی – مشاوران و ممیزان سیستم های مدیریتی ایزو – دانشجویان مهندسی صنایع غذاییو تمامی افراد علاقه مند
هدف :
افزایش آگاهی و ارتقای دانش افراد برای استقرار – پیاده سازی – اجرا و بهبود مداوم سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی – افزایش ایمنی و بهداشت مواد غذایی در کارخانه ها و کارگاه های تولید مواد غذایی
محتوای دوره :
آشنایی با اصول مستند سازی HACCP
آشنایی با تاریخچه HACCP
اهمیت HACCP در کارخانجات – کارگاه ها ورستوران های مواد غذایی
آشنایی با پیش نیاز های استقرار استاندارد
آشنایی با محیط تمیز و کثیف در کارخانجات و کارگاه های مواد غذایی(Clean / Unclean)
رویه های کنترلحشرات موذی Pest Control
دریافت نمونه مستندات و موارد اجرایی در خصوص پیش نیازها
آشنایی با ۷ اصل اجرای HACCP
مراحل اجرای HACCP
تشکیل تیمو انتخاب راهبر تیم HACCP
نحوه توصیف محصول طبق استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران برای هر محصول به طور جداگانه
ترسیم نمودار جریان مواد غذایی Flow Chart
نحوه شناسایی خطرات در سیستم مواد غذایی
آشنایی باانواع مخاطرات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی
شناسایی نقاط کنترل بحرانی یا CCP ها
مشخص کردن حدود بحرانی
برقراری سیستم کنترل و پایش جهت نقاط بحرانی
آشنایی با نحوه اقدامات اصلاحی در HACCP
روش های تصدیق در HACCP
برگزاری کارگاه عملی و پاسخ گویی به سوالات
آشنایی با نحوه تدوین چک لیست های PRP(s)
آشنایی با تدوین طرح کنترل برای محصولات مواد غذایی
آشنایی با ترسیم نمودار جریان مواد غذایی Flow Chart برای محصولات مواد غذایی
نحوه ی شناسایی نقاط کنترل بحرانی یا CCP ها