مخاطبان :
مدیران ارشد مدیران تولید – مدیران کنترل کیفی – مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی – مشاوران و ممیزان سیستم های مدیریتی ایزو – دانشجویان مهندسی صنایع غذاییو تمامی افراد علاقه مند
هدف :
آشنایی کارکنان واحدهای مواد غذایی با ایمنی و کیفیت در بسته بندی – نگه داری و ذخیره سازی در انبار و سردخانه به طور مناسب و ردیابی اصولی مواد غذایی می باشد.
محتوای دوره :
مدیریت کلان زنجیره تامین غذا
ایمنی و کیفیت در فرآوری و تبدیل مواد غذایی خام
ایمنی و کیفیت در بسته بندی مواد غذایی
آشنایی با اصول انبارداری مواد غذایی
روش های بسته بندی مدرن در مواد غذایی
آشنایی با روش های نگه داری مواد غذای در سردخانه
آشنایی با متدهای ذخیره سازی مناسب مواد غذایی
ایمنی و کیفیت در فروش مواد غذایی
اصول پایش و ردیابی در زنجیره مواد غذایی