محتوای دوره آموزشی سیستم های مدیریت ایمنی و اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی

 

مخاطبان :

مدیران ارشد مدیران تولید – مدیران کنترل کیفی – مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی – مشاوران و ممیزان سیستم های مدیریتی ایزو – دانشجویان مهندسی صنایع غذایی گرایش های شیمی ، كشاورزي، كنترل كيفيت و بهداشت و ايمني مواد غذايي و تمامی افراد علاقه مند

هدف :

آشنایی افراد با اصول و مبانی GMP در کارخانجات و کارگاه های مواد غذایی – آشنایی با اصول بهداشتی کارکنان – آشنایی با روش های کالیبراسیون و گواهی های کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی و ماشین آلات

محتوای دوره :
مروری بر الزامات ISO 22000
ويژگي هاي مواد اوليه،بسته بندي و محصول نهايي
ساختمان بهداشت و ايمني مواد غذايي
آشنایی با شرایطمناسب محل استقرار کارخانه
شرايط ايمن انبار و كنترل عملكردها از قبیل دما و رطوبت انبار
اصول بهداشت صحيح فردي
آشنایی با روش های شستشو و ضد عفوني C&D
آشنایی با كاليبراسيون تجهيزات آزمایشگاهی و گواهی های کالیبراسیون
كنترل فرايند و توليد مواد غذایی
آشنایی با روش های کنترل جانوران موذی Pest Control

۵
از ۵
۳۴ مشارکت کننده
مطالب مفید، کار در ارتفاع، ایمنی جرثقیل، برق، بهداشت
دوره های آفلاین رو ببین
کتابفروشی همیار
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش