مخاطبان :
مدیران ارشد مدیران تولید – مدیران کنترل کیفی – مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی – مشاوران و ممیزان سیستم های مدیریتی ایزو – دانشجویان مهندسی صنایع غذایی گرایش های شیمی ، كشاورزي، كنترل كيفيت و بهداشت و ايمني مواد غذايي و تمامی افراد علاقه مند
هدف :
آشنایی افراد با اصول و مبانی GMP در کارخانجات و کارگاه های مواد غذایی – آشنایی با اصول بهداشتی کارکنان – آشنایی با روش های کالیبراسیون و گواهی های کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی و ماشین آلات
محتوای دوره :
مروری بر الزامات ISO 22000
ويژگي هاي مواد اوليه،بسته بندي و محصول نهايي
ساختمان بهداشت و ايمني مواد غذايي
آشنایی با شرایطمناسب محل استقرار کارخانه
شرايط ايمن انبار و كنترل عملكردها از قبیل دما و رطوبت انبار
اصول بهداشت صحيح فردي
آشنایی با روش های شستشو و ضد عفوني C&D
آشنایی با كاليبراسيون تجهيزات آزمایشگاهی و گواهی های کالیبراسیون
كنترل فرايند و توليد مواد غذایی
آشنایی با روش های کنترل جانوران موذی Pest Control