محتوای  دوره آموزش کنترل کیفیت در کارخانجات مواد غذایی

 

مخاطبان :

مدیران ارشد – مدیران کنترل کیفی – تولید و مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی – مسئول انبار -دانشجویان مهندسی صنایع غذایی و تمامی افراد علاقه مند

هدف :

آموزش افراد و پرسنل کارخانجات و کارگاه های مواد غذایی با روش های کنترل کیفی مواد اولیه – آزمایشات کنترل کیفی – انجام نمونه برداری مناسب و دقیق –

محتوای دوره :
آشنایی با اصول کنترل کیفیت مواد اولیه
اهمیت کنترل کیفیت مواد اولیه
تعيين و كنترل ویژگی های ماده اولیه مناسب محصول ( ماده غذایی مورد نظر)
کنترل کیفیت مواد اولیه در ایستگاه دریافت ( انجام کنترل های عینی و تجربی )
آزمایشات کلی کنترل کیفیت مواد اولیه و کاربرد آنها
انجام آزمایشات کنترل کیفیت حین تولید
آشنایی با ترسیم نمودار خط تولید و تعیین نقاط بحرانی کنترل
ویژگی روش ها یا آزمون های کنترل کیفیت حین فرآیند و نیازمندی های آن
نمونه هایی از کنترل کیفیت حین فرآیند؛ ابزارها و روش های آزمون مربوطه
کنترل کیفیت محصولات تولید شده نهایی انجام بازرسی ها و آزمون های مربوطه
آموزش نحوه انبارداری و رعایت اصول انبارش
نحوه انجام نمونه برداری مناسب توسط ابزارهای مناسب
تشریح روش های عمومی آزمایشگاهی مواد غذایی (آزمون های شیمیایی و میکروبی و فیزیکی )
برگزاری کارگاه عملی ( آزمایشگاه )
آشنایی با آزمون های شیمیایی از قبیل اندازه گیری رطوبت – روش اندازه گیری خاکستر- چربی – فیبر – قند و وزن مخصوص در مواد غذایی

آزمون های میکروبی
انجام آزمون فینگرتست برای تشخیص حضور باکتری اشریشیا کلی در دستان کارگران
روش های عمومی شمارش میکروارگانیسم ها
شناسایی میکروارگانیسم های شاخص و بیماریزی زا در مواد غذایی
آزمون های فیزیکی
اندازه گیری pH مواد غذایی
اندازه گیری چگالی
بررسی خصوصیات ارگانولپتیک مواد غذایی

۵
از ۵
۹ مشارکت کننده

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش