مخاطبان :
مدیران و کارکنان بخش تشریفات هتل ها – سالن ها – انواع شرکت ها – نیروهای خدماتی شرکت ها – گارسون ها و نیروهای تشریفات و پذیرایی تمامی رستوران ها و تمامی افراد علاقه مند
هدف :
افزایش آگاهی و دانش افراد به تشریفات و پذیرایی – آشنای با روش ها و اصول چیدمان میز – آشنایی با اصول میزارایی حرفه ای – افزایش رضایت مشتریان از رستورانو آشنایی با اصول نوین پذیرایی
محتوای دوره :
آشنایی با اهمیت تشریفات و پذیرایی
آشنایی با ویژگی های شخصیتی مسئول تشريفات و پذيرايي
آشنایی با آداب و معاشرت مناسب در شغل مورد نظر
آشنایی با اصول بهداشت پذیرایی
آشنایی با رعایت بهداشت فردی
آشنایی با اصول پذیرایی در جلسات
آشنایی با نحوه چیدمان میز جلسات
آشنایی با روش های مختلف چیدمان میز و صندلی در رستوران ها
آشنایی با انواع روش های پذیرایی
آشنایی با روش های حمل ظروف در پذیرایی
آشنایی با زمان مناسب جهت پذیرایی
آشنایی با پوشیدن لباس فرم تمیز و مرتب جهت پذیرایی
آشنایی با چیدمان اصولی میز ناهار
آشنایی با انواع روش های میز آرایی
آشنایی با نحوه سرو نوسیدنی ها – پیش غذا – دسرها و غذای اصلی
آشنایی با زمان مناسب جمع آوری ظروف پس از پذیرایی و ناهار
آشنایی با روش های ارتباطات موثر و کارآمد
آشنایی با خدمت رسانی اصولی
آشنایی باروندهای بهبود رضایت مشتریان
آشنایی با نیازهای مشتریان
آشنایی با تعهد و علاقه مندی در خدمت رسانی
آشنایی با ویژگی های یک سرویس خوب و با کیفیت
آشنایی با خصوصیات رفتار شایسته و اخلاق کار
آشنایی با فنون نوین پذیرایی
آشنایی با تشریفات داخلی و خارجی
آشنایی با نحوه پذیرایی جلسات توسط افراد آراسته
آشنایی با برخورد با مشتری ناراضی
آشنایی با نحوه استقبال از مشتری در بدو ورود به رستوران