محتوای دوره سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018

 

مخاطبان :

مدیران ارشد مدیران تولید – مدیران کنترل کیفی – مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی – مشاوران و ممیزان سیستم های مدیریتی ایزو – دانشجویان مهندسی صنایع غذایی و تمامی افراد علاقه مند

هدف :

افزایش آگاهی و ارتقای دانش افراد برای استقرار – پیاده سازی – اجرا و بهبود مداوم سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی – افزایش ایمنی و بهداشت مواد غذایی در کارخانه ها و کارگاه های تولید مواد غذایی

محتوای دوره :
اصول و ساختار استانداردها و سازمان ایزو
معرفی چرخه PDCAدر استانداردISO 22000:2018
دامنه کاربرد استاندارد
مروری بر تعاریف و اصطلاحات
مفهوم ایمنی مواد غذایی
مفهوم ریسک
تحلیل محیط های داخل و خارج سازمان
معرفی ذینفعان و نحوه شناسایی الزامات آنها
تشریح الزامات مرتبط با رهبری و مدیریت سازمان
آشنایی با خط مشی و ارائه نمونه خط مشی کیفیت
تدوین نقش ها، مسئولیت ها و اختیارات سازمانی
اقدامات مرتبط با مدیریت ریسک و فرصت ها
شناسایی و ارزیابی ریسک در ISO 22000:2018
اصول تدوین اهداف و برنامه دستیابی به آنها
طرح ریزی تغییرات
منابع انسانی – زیر ساخت ها
عوامل توسعه یافته خارجی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
کنترل فرآیند ها – محصولات و خدمات ارایه شده خارجی
اصول مرتبط با صلاحیت و آگاهی کارکنان
ارتباطات از قبیل داخلی و خارجی در ISO 22000:2018
آشنایی با اطلاعات مدون
اصول کنترل بر اطلاعات مدون
طرح ریزی و کنترل عملیات
برنامه های پیش نیازی(PRP)

آشنایی با سیستم قابلیت ردیابی

آمادگی و واکنش در شرایط اضطراری

آشنایی با ۷ اصل HACCP

کنترل عدم انطباق های محصول و فرآیند

آشنایی با فرآیند بازپس گیری

پایش – اندازه گیری – تجزیه و تحلیل و ارزیابی

اصول ممیزی داخلی در سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
بازنگری مدیریت
آشنایی با بهبود مستمر در سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
آشنایی با اصلاح ، اقدام اصلاحی و عدم انطباق

۵
از ۵
۸ مشارکت کننده

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش