محتوای دوره آموزش بازرسی انواع جرثقیل

    معرفی انواع جرثقیل ها‌ معرفی استانداردها ساختار جرثقیل و قرقره ها اصول بازرسی قلاب اصول بازرسی سیم بکسل اصول بازرسی درام و وینچ دستورالعمل های بازرسی جرثقیلهای برجی tower crane دستورالعمل های بازرسی جرثقیلهای سقفی overhead crane دستورالعمل های بازرسی جرثقیل های موبایل mobile crane دستورالعمل های بازرسی جرثقیل های دروازه ای gantry crane نحوه پر کردن چک لیستها آشنایی و تجزیه و تحلیل با حوادث شایع در …
ادامه مطلب

محتوای دوره آموزش ریگری ( کمک اپراتور جرثقیل)

    آشنایی با انواع جرثقیل ها و بالابرها شرایط و وظایف ریگر (Signal Person) معرفی استانداردهای بین المللی امکان سنجی و اصول باربرداری محاسبه وزن بار بررسی انواع جدول بار انواع جرثقیل ها بررسی تجهیزات باربرداری برنامه باربرداری عملیات باربرداری و روش های صحیح بار بستن بازرسی تجهیزات باربرداری بازرسی سیم بکسل ارائه علائم ریگری(Hand Signals) انواع جرثقیل   طول دوره: ۲ روز – ۱۶ ساعت مدرس: مهندس محمد …
ادامه مطلب

محتوای دوره آموزش ایمنی، اپراتوری و بازرسی جرثقیل سقفی و دروازه ای

    معرفی انواع جرثقیل های سقفی و دروازه ای بر اساس استاندارد های بین المللی معرفی استانداردهای بازرسی و ساخت بررسی ساختار و قطعات جرثقیل های سقفی و دروازه ای الزامات عمومی جرثقیل های سقفی و دروازه ای بررسی کلاس کاری جرثقیل ها جرثقیل های سقفی و دروازه ای بررسی معیار های پذیرش ریل و چرخ بر اساس استاندارد بازرسی قطعات اصلی جرثقیل های سقفی و دروازه ای اصول …
ادامه مطلب

محتوای دوره آموزش ایمنی و اپراتوری تاور کرین

    بررسی تاریخچه ، ماهیت  و کاربرد انواع جرثقیل برجی آشنایی با استاندارد ها و آیین نامه های بین المللی اجزاء تشکیل دهنده جرثقیل برجی بررسی انواع و ویژگی های جرثقیل برجی آشنایی با جداول بار و اصول باربرداری  و نحوه صحیح باربرداری محاسبات و زوایای باربرداری ایمنی در حین باربرداری بازرسی های ادواری ( روزانه – هفتگی – ماهیانه) شرایط اپراتور عمومی و اختصاصی، ریگر و نصاب جرثقیل …
ادامه مطلب

محتوای دوره آموزش ایمنی و اپراتوری دیگ بخار و آب گرم

  انواع دیگ های بخار مقایسه دیگ های بخار اجزای اصلی تشکیل دهنده دیگ بخار تجهیزات کنترلی دیگ بخار متعلقات بیرونی دیگ بخار مروری بر آیین نامه ایمنی دیگهای بخار و مخازن تحت فشار بازرسی ها ( روزانه- هفتگی – ماهیانه – فصلی – سالانه ) تست هیدرواستاتیک نگهداری بویلر در حالت خاموش بهسازی آب تغذیه بازرسی فنی با استفاده از آزمون های غیر مخرب تعمیرات دیگ بخار نمایش تصاویر …
ادامه مطلب

محتوای دوره آموزش بازرسی ادواری دیگ بخار و مخازن تحت فشار

    آشنایی با انواع دیگ بخار آشنایی با استانداردهای ساخت انواع دیگ بخار تشریح الزامات بازرسی ادواری دیگ بخار و مخازن تحت فشار نحوه انجام تست هیدرواستاتیک نحوه انجام تست ضخامت سنجی و محاسبات مربوطه نحوه انجام تست تجهیزات کنترلی تشریح بازرسی داخل محفظه آبگیر تشریح بازرسی داخل محفظه احتراق تشریح کلیه عیوبی که ممکن است در بازرسی با آنها برخورد نماییم چگونگی ارائه راهکارهای تعمیراتی در صورت مواجهه …
ادامه مطلب

محتوای دوره آموزشی طراحی و بازرسی دیگ بخار و آب داغ

  دسته بندی بویلر ها متریال مورد استفاده در ساخت بویلر محاسبات پوسته محاسبات کوره محاسبات شبکه ها محاسبات خروجی ها محاسبات پایه ها مقاوم ها فواصل تنفسی بازرسی عملیات ساخت جوشکاری آزمایش فشار شیرهای اطمینان – اتصالات و تجهیزات طول دوره: ۴ روز – ۳۲ ساعت مدرس: مهندس امید صالحی
ادامه مطلب

محتوای دوره آموزشی طراحی و بازرسی دیگ بخار و آب داغ

دسته بندی بویلر ها متریال مورد استفاده در ساخت بویلر محاسبات پوسته محاسبات کوره محاسبات شبکه ها محاسبات خروجی ها محاسبات پایه ها مقاوم ها فواصل تنفسی بازرسی عملیات ساخت جوشکاری آزمایش فشار شیرهای اطمینان – اتصالات و تجهیزات
ادامه مطلب

محتوای دوره آموزشی سیستم های مدیریت ایمنی و اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی

  مخاطبان : مدیران ارشد مدیران تولید – مدیران کنترل کیفی – مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی – مشاوران و ممیزان سیستم های مدیریتی ایزو – دانشجویان مهندسی صنایع غذایی گرایش های شیمی ، كشاورزي، كنترل كيفيت و بهداشت و ايمني مواد غذايي و تمامی افراد علاقه مند هدف : آشنایی افراد با اصول و مبانی GMP در کارخانجات و کارگاه های مواد غذایی – آشنایی با …
ادامه مطلب

محتوای دوره آموزشی ایمنی و کیفیت در زنجیره تامین غذا

  مخاطبان : مدیران ارشد مدیران تولید – مدیران کنترل کیفی – مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی – مشاوران و ممیزان سیستم های مدیریتی ایزو – دانشجویان مهندسی صنایع غذاییو تمامی افراد علاقه مند هدف : آشنایی کارکنان واحدهای مواد غذایی با ایمنی و کیفیت در بسته بندی – نگه داری و ذخیره سازی در انبار و سردخانه به طور مناسب و ردیابی اصولی مواد غذایی می …
ادامه مطلب

محتوای  دوره آموزش کنترل کیفیت در کارخانجات مواد غذایی

  مخاطبان : مدیران ارشد – مدیران کنترل کیفی – تولید و مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی – مسئول انبار -دانشجویان مهندسی صنایع غذایی و تمامی افراد علاقه مند هدف : آموزش افراد و پرسنل کارخانجات و کارگاه های مواد غذایی با روش های کنترل کیفی مواد اولیه – آزمایشات کنترل کیفی – انجام نمونه برداری مناسب و دقیق – محتوای دوره : آشنایی با اصول کنترل …
ادامه مطلب

محتوای دوره آموزشی مبانی و اصول استقرار سیستم HACCP

  مخاطبان : مدیران ارشد مدیران تولید – مدیران کنترل کیفی – مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی – مشاوران و ممیزان سیستم های مدیریتی ایزو – دانشجویان مهندسی صنایع غذاییو تمامی افراد علاقه مند هدف : افزایش آگاهی و ارتقای دانش افراد برای استقرار – پیاده سازی – اجرا و بهبود مداوم سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی – افزایش ایمنی و بهداشت مواد غذایی در کارخانه ها …
ادامه مطلب

محتوای دوره سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018

  مخاطبان : مدیران ارشد مدیران تولید – مدیران کنترل کیفی – مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی – مشاوران و ممیزان سیستم های مدیریتی ایزو – دانشجویان مهندسی صنایع غذایی و تمامی افراد علاقه مند هدف : افزایش آگاهی و ارتقای دانش افراد برای استقرار – پیاده سازی – اجرا و بهبود مداوم سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی – افزایش ایمنی و بهداشت مواد غذایی در کارخانه …
ادامه مطلب

محتوای دوره بازرسی دوره ای جرثقیل و تجهیزات بالابر سطح II,I

  مخاطبان : بازرسان – افسران ایمنی و نمایندگانHSEواحد های صنعتی – دانشجویان رشته های HSE – بهداشت حرفه ای و تمامی افراد علاقه مند هدف : آشنایی و ارتقای آگاهی با بازرسی فنی انواع جرثقیل ها طبق استانداردهای مختلف – ارتقای آگاهی درمورد نوه ی بازرسی های فنی جرثقیل ها محتوای دوره : آشنایی با تعاریف مرتبط با جرثقیل ها آشنایی با انواع مختلف جرثقیل ها آشنایی با تجهیزات …
ادامه مطلب
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش